Marko d.o.o.

„Gradimo objekte koji imaju trajnost i kvalitetu, te smatramo da se građevinski objekti ne grade samo za danas nego i za buduće naraštaje. S toga volimo reći da čvrste ruke gradimo budućnost.“

Marko d.o.o. je građevinska firma sa sjedištem u Osijeku, osnovana 1996 godine. Osnovne djelatnosti ove firme su graditeljstvo (visokogradnja i niskogradnja) i trgovina.

Posjedujemo licencu za izradu radova na građevinama I, II, III, IV skupine zahtjevnost, a neki od građevinskih radova koje izvršavamo su:

Zemljani radovi, zidanje objekata, kuća, zgrada, pregrada, zidanje sa svim vrstama materijala, zidanje opekom, kamenom, armiranim betonom svim vrstama materijala, krovopokrivačke radove (gradnja krova, nadstrešnice I dr.)

Radimo i završne građevinske radove kao što su postavljanje i montaža fasade, postavljanje glazure, gradnja zidova, pregradnih zidova, spuštanje stropova, postavljanje prozora, vrata, keramike, kamena, i ostale građevinske stolarije, priprema zidova za instalacije, žbukanje, i soboslikarske radove.

Naša misija

S dugom tradicijom gradnje izgradili smo mnogobrojne stambene građevine i probili se na tržištu Osječke-baranjske županije. Neki od naših stalnih suradnika koji mogu jamčiti o našoj kvaliteti su:

GS Kapital d.o.o. Osijek, HEP PRIJENOSNOG SUSTAVA d.o.o. OSIJEK, HEP DISTRIBUCIJSKI SUSTAV d.o.o. OSIJEK, HZMO -Zagreb - Osijek, HŽ - Zagreb - Osijek, Lantea D.D. Zagreb, OSIJEK KOTEKS D.D. Osijek, Petrakov d.o.o. Zagreb, PETROL TRGOVINA d.o.o. Zagreb, STROJOPROMET d.o.o. Zagreb, Dom Zdravlja Osijek, Spin Informatica d.o.o. Osijek.

Nadamo se da ćete i Vi postati dijelom naših zadovoljnih klijenata.

Referentna lista klijenata